Kleine beurt in Andelst

Bij Vakgarage Van 't Hoog Andelst wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Van 't Hoog Andelst niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Van 't Hoog Andelst voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Andelst altijd langs Vakgarage Van 't Hoog Andelst om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Andelst? Kom dan langs Geurdeland 6 in Andelst (Gelderland). Of neem contact op via mail werkplaats@vanthoog.nl of bel naar 0488-422013.

Contactgegevens

Vakgarage Van 't Hoog Andelst
Geurdeland 6
6673 DR Andelst

tel.: 0488-422013
mail: werkplaats@vanthoog.nl